Antena Meniu Search
x

Video Motociclist găsit mort în Parcul Naţional Ceahlău. Tânărul de 35 de ani a plonjat în albia unui pârâu, după ce a dispărut din mijlocul grupului de prieteni

Un tânăr în vârstă de 35 de ani a murit după ce a ajuns cu motocicleta pe care o conducea în albia unui pârâu. Bărbatul ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în apă.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 09:33

Sibianul de 35 de ani se afla, marţi, într-un grup format din şapte motociclişti, pe drumul dinspre Durău spre Bicaz. Odată ajunşi, aceştia au observat că un membru al grupului lipseşte şi au anunţat autorităţile. Echipe întregi de poliţişti, pompieri, jandarmi şi salvamontişti au pornit în căutarea bărbatului inclusiv după lăsarea nopţii.

După ore întregi de căutare, bărbatul a fost găsit a doua zi fără viaţă. În urma cercetărilor, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a plonjat în albia pârâului Izvorul Muntelui. 

Ce spune Poliția din Neamț

Vezi și

"La data de 11 iunie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 16:40, pe când se deplasa împreună cu un grup de motocicliști, pe traseul Durău- Izvorul Muntelui, ar fi observat lipsa unuia dintre aceștia. Deși s-a încercat apelarea repetată pe telefonul mobil, acesta nu a răspuns. Urmare a acestei sesizări, au fost constituite echipe complexe de căutări, formate din polițiști, pompieri, jandarmi, salvamontiști și voluntari. În perioada 11-12 iunie a.c., atât pe timpul nopții cât și ziua, au fost desfășurate căutări pe o distanță de aproximativ 30 de km, nefiind identificate indicii cu privire la dispariția acestuia. La data de 12 iunie a.c., în apropierea Parcul Național Ceahlău, la o diferență de nivel de aproximativ 4 metri, a fost identificată persoana căutată. Din nefericire aceasta nu prezenta semne vitale. Urmare a cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, într-o zonă de drum în pantă și cu succesiune de curbe, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, plonjând în albia pârâului Izvorul Muntelui", au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Motociclist găsit mort în Parcul Naţional Ceahlău. Tânărul de 35 de ani a plonjat în albia unui pârâu, după ce a dispărut din mijlocul grupului de prieteni