Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârșit tragic pentru un motociclist de 27 de ani din Gorj. Mădălin s-a dezechilibrat și s-a rostogolit cu motorul la câțiva pași de casă

Un tânăr de 27 de ani din comuna Stăneşti, judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa, noaptea trecută, după ce s-a rostogolit cu motocicleta pe un drum din comună, lovindu-se de un gard și mai mulți copaci. 

de Ana Maria Ghiarasim

la 01.07.2020 , 13:17

Motociclist mort într-un accident la Stănești, Gorj Motociclist mort într-un accident la Stănești, Gorj - Facebook
  • Mădălin s-a răsturnat pe șosea, izbindu-se violent apoi de un gard și mai mulți copaci.
  • Tânărul a murit în ambulanța care-l transporta de urgență la spital. 

Mădălin se întorcea de la iubita lui, când s-a petrecut tragedia. Nu mai avea mult până acasă. Potrivit IPJ Gorj, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă și s-a răsturnat pe partea stângă în afara părţii carosabile. Apoi a lovit un gard și mai mulți copaci.

N-a avut nicio șansă de supraviețuire. Din cauza rănilor suferite, Mădălin a murit în ambulanța care-l transporta de urgență la spital. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Articolul continuă după reclamă
Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Sfârșit tragic pentru un motociclist de 27 de ani din Gorj. Mădălin s-a dezechilibrat și s-a rostogolit cu motorul la câțiva pași de casă