Antena Meniu Search
x

Video Motociclist readus la viață pe autostrada A4, după un accident teribil. Un medic aflat acolo întâmplător i-a acordat primul ajutor

Un motociclist a fost rănit grav într-un accident produs, ieri, pe Autostrada A4, la ieșirea spre comuna Valu lui Traian din Constanţa. Tânărul de 38 de ani a fost preluat de ambulanța SMURD în stare critică și transportat la spital.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 09:53

Vezi și

Polițiștii spun că bărbatul de 38 de ani ar fi pierdut controlul direcţiei, lovind un parapet. După impact, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral şi a intrat în stop cardio-respirator. 

Un medic aflat întâmplător la locul accidentului i-a acordat primul ajutor și l-a salvat

Din fericire, spun reprezentaţii Serviciului de Ambulanţă, un medic, aflat întâmplător la locul accidentului, i-a acordat primul ajutor, iar în urma manevrelor de resuscitare bărbatul a început să respire din nou. Ulterior, echipajul SMURD a preluat pacientul în stare critică, l-a intubat și l-a transportat la spital în Constanța. 

Ce spune IPJ Constanța

"La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, polițiști din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliție Autostrada A2 București-Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe Autostrada A4, s a produs un accident rutier. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat,  de 38 de ani, ar fi condus un motociclu pe Autostrada A4 și, din cauze care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul direcției, lovind un parapet. În urma accidentului, bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital", au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză s-a întocmit dosar penală pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Motociclist readus la viață pe autostrada A4, după un accident teribil. Un medic aflat acolo întâmplător i-a acordat primul ajutor