Antena Meniu Search
x

Galerie foto Muncitor din Vrancea, strivit de un palet de 1,3 tone plin cu panouri fotovoltaice. Bărbatul şi-a găsit sfârşitul la doar 36 de ani

Un muncitor din Vrancea şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a murit strivit de un palet de 1,3 tone, plin cu panouri fotovoltaice.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 12:42

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, luni, în jurul orei 9.45. 

Poliţiştii din Adjud au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în municipiul Adjud un bărbat, de 36 de ani, angajat al unei societăţi, a fost rănit grav de o cutie cu o încărcătură de aproximativ 1.300 de kilograme, în care se aflau panouri fotovoltaice, scrie news.ro.

Bărbatului i s-au efectuat manevre de resuscitare de către cadrele medicale, însă, la scurt timp a fost declarat decesul acestuia.

În cauză a fost sesizat ITM Vrancea şi a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Muncitor din Vrancea, strivit de un palet de 1,3 tone plin cu panouri fotovoltaice. Bărbatul şi-a găsit sfârşitul la doar 36 de ani