Antena Meniu Search
x

Şeful de la Drumuri, Narcis Neaga, demisie cu scandal

Demisie cu răsunet la Transporturi. Şeful de la Drumuri a renunţat aseară la funcţia pentru care primea un salariu de lux. În jur de 5000 de euro lunar, deşi România nu are anul acesta niciun kilometru nou de autostradă.

de Redactia Observator

la 10.07.2019, 21:37

Vezi și

Demisie cu răsunet la Transporturi. Şeful de la Drumuri a renunţat aseară la funcţia pentru care primea un salariu de lux. În jur de 5000 de euro lunar, deşi România nu are anul acesta niciun kilometru nou de autostradă. Ieri, premierul i-a cerut să facă un pas înapoi. Şi l-a acuzat că dezinformează. Neaga este cel care anul trecut a promis 100 de kilometri noi de autostrăzi, care au rămas doar pe hârtie. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Narcis Neaga este acuzat că a dezinformat când şi-a asumat public că anul acesta vom avea 180 de km de autostradă. 

De pildă, cei 43 de kilometri de autostradă de pe sectorul Lugoj-Deva ar fi trebuit să fie gata de anul trecut. Lucrările pe centura Capitalei sunt blocate, iar şoferii îşi strică maşinile.

Premierul susţine acum că Neaga a dezinformat şi anul trecut, când a promis 100 de kilometri noi de autostradă. 

Au ieşit doar 60, dar Neaga a scăpat de demitere. Încă 40 erau doar pe agenda lui. 

În 2019 nu avem încă niciun kilometru nou. Cu toate astea, şeful de la Drumuri a primit un salariu motivant. În jur de 5000 de euro lunar. 

Poate şi pentru lupta grea, cu animalele de pe autostrăzi. Urşi, castori sau lilieci ar fi întârziat lucrările, conform şefului de la Drumuri.

Nu a trecut niciun urs, liliecii au fost mutaţi, dar autostrada cu pricina tot nu e gata. 

Narcis Neaga a condus Compania de Drumuri de 3 ori. Şi are şi trei dosare penale, pentru neglijenţă în serviciu. 

În primul rand, noul şef de la Drumuri va trebui să nu mai numere foile din zeci de studii de fezabilitate, care puse cap la cap ar acoperi o autostradă întreagă. Acum va trebui să se asigure că, în câteva săptămâni, Autostrada Lugoj-Deva să fie deschisă traficului, să înceapă cât mai repede construcţia Autostrăzii Sibiu-Piteşti şi să continue lucrările pe Drumul Expres Craiova-Piteşti şi pe autostrada spre Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şeful de la Drumuri, Narcis Neaga, demisie cu scandal