Antena Meniu Search
x

Naşul Radu Zamfir, dans romantic cu soţia

Radu Zamfir este un medic celebru şi un dansator la fel de priceput. Le-a arătat-o aseară nuntaşilor din Apuseni, când şi-a scos soţia pe ring

Vezi și

Radu Zamfir este un medic celebru şi un dansator la fel de priceput. Le-a arătat-o aseară nuntaşilor din Apuseni, când şi-a scos soţia pe ring

Medicul Zamfir a fost naşul mare: a cununat-o pe fata unui dintre salvatorii lui şi ai celorlalţi supravieţuitori ai tragediei aviatice de acum un an şi jumătate. 

Şi-a intrat un pic mai greu în ritm, dar şi când s-a pornit, a fost un naş cum scrie la carte. Medicul Radu Zamfir a cununat-o ieri pe fata celui care l-a găsit în munţi, înainte să moară de frig. În faţa a 350 de invitaţi, Zamfir şi-a scos soţia la dans pe o melodie romantic.

Până să vină masa şi dansul, Radu Zamfir a văzut ce înseamnă să fii naş la o nuntă de moţi. A scos bani din buzunar înainte să dea darul. Sunt multe obiceiuri în Apuseni, iar unul dintre ele este acela cu piedicile care sunt puse înaintea alaiului care pleacă spre biserică şi primărie.

Pentru banii de la naş şi sticlele de tărie, obstacolul a fost tăiat cu drujba. Iar mirii şi nuntaşii au ajuns la primăriei.

De la starea civilă, s-a mers spre biserică. Şi după slujba de cununie, alaiul a luat-o spre căminul cultural. Printre nuntaşi, s-a aflat şi copilotul avionului care s-a prăbuşit în pădure, Răzvan Petrescu. De atmosferă s-a ocupat un alt salvator al medicilor, Argentin Todea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Naşul Radu Zamfir, dans romantic cu soţia