Antena Meniu Search
x

Accident teribil în Mehedinţi. Două tinere prinse în fiare, după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp. A fost rănit şi un martor!

Trei persoane au ajuns la spitalul din Drobeta Turnu Severin, după ce o şoferiţă de 31 de ani a frânat pe şoseaua îngheţată. Maşina s-a izbit de un stâlp.

Vezi și

Neatenţia la volan se plăteşte! Trei persoane au ajuns la spitalul din Drobeta Turnu Severin, după ce o şoferiţă de 31 de ani a frânat pe şoseaua îngheţată. Maşina s-a izbit de un stâlp şi s-a oprit într-un taxi.

După o ninsoare de două ore, străzile din Drobeta Turnu Severin s-au acoperit cu un strat subţire de zăpadă. Cum drumarii nu au împrăştiat material antiderapant, aseară a şi apărut primul accident. 

Tânăra conducătoare auto nu a mai putut redresa maşina. Aceasta a alunecat pe şosea, s-a izbit de un stâlp şi a ricoşat apoi într-un taximetru. 

Impactul dintre maşini a fost destul de violent, iar două femei au rămas încarcerate. Martorii au fost cei care le-au eliberat dintre fiare.

Pasagera din taxi, şoferiţa imprudentă dar şi o altă femeie care se afla cu ea în maşină au ajuns la spital. Rănit a fost şi un martor care a încercat să dea o mână de ajutor. 

plt. adj. Octavian Tudosie, ISU Mehedinţi

A oprit pentru a deconecta bornele bateriei. Acesta a suferit un accident. I-a sărit acid în ochi.

Şoferiţa care a scăpat maşina de sub control s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Mehedinţi. Două tinere prinse în fiare, după ce maşina lor s-a izbit de un stâlp. A fost rănit şi un martor!