Antena Meniu Search
x

Necropsia nu au putut determina cauzele decesului tânărului mort pe o plajă din Mamaia

În urma necropsiei, medicii legişti nu au putut stabili cauzele decesului tânărului de 23 de ani găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia.

 În urma necropsiei, medicii legişti nu au putut stabili cauzele decesului tânărului de 23 de ani găsit mort, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o plajă din nordul staţiunii Mamaia. Urmează să fie făcute analize de sânge şi toxicologice.

În urma acestora vor putea fi stabilite cu exactitate cauzele decesului şi se va putea determina dacă tânărul a murit în urma consumului de droguri ori băuturi alcoolice sau dacă a fost vorba despre o afecţiune nedescoperită. Medicii legişti din Constanţa spun că, din primele analize, moartea băiatului nu a fost una violentă.

”Poliţiştii din Mamaia au deschis un dosar penal în această cauză, urmând ca după primirea rezultatelor analizelor toxicologice şi histopatologice să fie dispuse măsurile legale în consecinţă“, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Necropsia nu au putut determina cauzele decesului tânărului mort pe o plajă din Mamaia