Antena Meniu Search
x

Nelu Tătaru, recomandări pentru românii care și-au rezervat vacanțe în străinătate în următoarele luni

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, le-a recomandat românilor care și-au rezervat deja vacanțe în străinătate pentru perioada următoare să urmărească evoluția epidemiei de coronavirus și să ia deciziile în consecință.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 16.05.2020, 14:10

Nelu Tătaru le recomandă românilor să rămână prudenți pe durata stării de alertă
Nelu Tătaru le recomandă românilor să rămână prudenți pe durata stării de alertă - Observator.tv
  • O evoluție favorabilă a epidemiei va impune și anumite relaxări în perioada următoare. 
  • Nelu Tătaru subliniază că românii trebuie să rămână prudenți și să respecte distanțarea socială.

Nelu Tătaru a spus, sâmbătă, că o evoluție favorabilă va impune și anumite relaxări în perioada următoare. 

”Dacă lucrurile merg în sensul bun, vom avea relaxări la 1 iunie, vom avea relaxări și la 15 iunie. Dar aceste relaxări nu vor veni decât în condițiile în care evoluția acestei pandemii este una favorabilă”, a spus Nelu Tătaru.

De asemenea, ministrul a subliniat că românii trebuie să se aștepte și la revenirea la anumite măsuri restrictive, în cazul în care apar noi focare de COVID-19.

Ministrul Sănătății a mai spus că românii trebuie să rămână prudenți, să respecte distanțarea socială, dar și să se bucure de aceste momente de relaxare.

”E un moment în care suntem pregătiți pentru ce se poate întâmpla. Eu sper să nu avem o creștere a numărului de cazuri în zilele următoare, decât în constanța celor 200 de cazuri în medie pe zi, și să vedem după 4-5 zile reluarea scăderii numărului de cazuri active. (...) Recomand prudență, precauție, respectarea distanțării sociale dar să ne și bucurăm de aceste momente de relaxare”, a spus Nelu Tătaru.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Nelu Tătaru, recomandări pentru românii care și-au rezervat vacanțe în străinătate în următoarele luni