Antena Meniu Search
x

Nelu Tătaru spune să nu ne temem de reluarea școlii: "Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă dincolo de școală"

Ministrul Sănătății îi liniștește pe părinți, elevi și profesori înaintea începutului anului școlar. Nelu Tătaru spune "să nu ne temem de reluarea școlii când avem norme".

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.09.2020, 15:12

Nelu Tătaru, mesaj despre deschiderea școlilor
Nelu Tătaru, despre deschiderea școlilor: Să ne temem de ce se întâmplă nerespectând regulile dincolo de școală - Hepta
  • Ministrul Sănătății a făcut apel pentru respectarea regulilor.
  • Nelu Tătaru: Să nu ne temem de o reluare a școlii când avem un cadrul legal cu anumite norme.

"Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de școală", a declarat ministrul, pentru cei îngrijorați de redeschiderea școlilor.

Nelu Tătaru a lansat îndemnul "să rămânem între 1.200 - 1.300 de cazuri pe zi, cu un număr mai mic duminică și luni".

"Măsurile le avem pentru fiecare revenire. Haideți să le păstrăm și să menținem acest număr și să putem să ne adaptăm cu noua situație: mersul la școală", a continuat ministrul Sănătății.

Oficialul a făcut din nou apel pentru respectarea regulilor, după ce a observat că mulți bunici se plimbă prin parcuri fără mască, în timp ce stau cu nepoții.

"Haideți să ne gândim că, în acest moment, vedem parcurile și locurile de joacă destul de aglomerate. Vedem și bunici acolo, vedem lipsa măștilor, vedem lipsa dezinfectanților.

Să nu ne temem de o reluare a școlii când avem un cadrul legal cu anumite norme. Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă nerespectând aceste norme, dincolo de școală. Depinde de noi cum vor evolua lucrurile", a mai spus ministrul Nelu Tătaru.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Nelu Tătaru spune să nu ne temem de reluarea școlii: "Mai degrabă să ne temem de ce se întâmplă dincolo de școală"