Antena Meniu Search
x

Nenorocire în Ajunul Crăciunului. Un bărbat a murit, după ce șoferița mașinii în care se afla s-a înfipt într-un stâlp, în Arad. Femeia, în stare gravă

Accident mortal în Ajunul Crăciunului. Un bărbat de 64 de ani s-a stins din viaţă, după ce șoferița mașinii în care se afla a pierdut controlul volanului, a părăsit şoseaua și a intrat direct într-un stâlp de iluminat. Femeia, aflată în stare de inconștiență, a fost preluată de un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 24.12.2022, 16:53

Un bărbat a murit, după ce șoferița mașinii în care se afla s-a înfipt într-un stâlp
Un bărbat a murit, după ce șoferița mașinii în care se afla s-a înfipt într-un stâlp - ISU Timiş

Pompierii au fost chemați sâmbătă să intervină la un accident rutier produs pe Calea Aradului, în localitatea Periam.

''S-au deplasat de urgență la fața locului 10 pompieri din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ. În autoturism se aflau 3 persoane, dintre care, 2 victime rămase blocate. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD Arad. La sosirea echipajelor la locul accidentului, un bărbat (aproximativ 65 ani) a fost declarat decedat, iar o altă victimă, o femeie, în stare de inconștiență, a fost preluată de către elicopterul SMURD. O tânără în vârstă de aproximativ 16 ani a fost evaluată medical la locul intervenție, suferind atac de panică'', transmite ISU Timiș.

Polițiștii precizează că femeia, în vârstă de 48 de ani, a condus un autovehicul pe DJ682 dinspre localitatea Periam către Arad, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Nenorocire în Ajunul Crăciunului. Un bărbat a murit, după ce șoferița mașinii în care se afla s-a înfipt într-un stâlp, în Arad. Femeia, în stare gravă