Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Nereguli grave descoperite în tabăra, unde 14 copii s-au îmbolnăvit de Covid. Toți elevii au simptome ușoare

14 copii şi un supraveghetor s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19, într-o tabără de vară organizată în Alba. Elevii aveau simptome specifice infecţiei cu SarsCov-2 la sosire. Cu toate astea, le-a fost permis accesul acolo. Ultimul caz a fost confirmat astăzi, în Suceava. 

De Andreea Petrescu la 20.08.2021, 20:48
Vezi și

Toţi cei 14 elevi confirmaţi pozitiv cu SarsCov-2, până în prezent, sunt acasă, în izolare şi sub supravegherea medicilor de familie. Copiii sunt din București, Argeș și Suceava şi au fost în tabăra din Alba în perioada 9-15 august. 

Din Suceava sunt patru copii de 14 și 15 ani. La două-trei zile de la revenirea acasă, însă, au început să se simtă rău, aşa că au fost testați și au ieșit pozitivi. Toți au forme ușoare, din fericire. 

DSP Alba a trimis inspectorii în control la centrul turistic și au găsit nenumărate nereguli grave pentru care au dat o amendă de 10.000 de lei. Camerele și băile din spaţiile de cazare nu erau suficient igienizate și lipseau dezinfectanții. Administratorii taberei au primit termen de remediere a deficiențelor până mâine. În caz contrar, riscă suspendarea activității. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Nereguli grave descoperite în tabăra, unde 14 copii s-au îmbolnăvit de Covid. Toți elevii au simptome ușoare