Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023. A doua zi a festivalului, primele dosare penale: poliţiştii au împânzit Constanţa, pentru a-i prinde pe cei care au consumat alcool sau droguri

Şi în a doua seară de festival la malul mării au fost momente magice. Zeci de mii de petrecăreţi au dansat până la răsărit pe muzica mixată de cei mai celebri DJ ai lumii. Pentru unii, distracţia s-a încheiat cu dosare penale, după ce poliţiştii au împânzit oraşul, pentru a-i depista pe cei care au consumat alcool sau droguri.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 08.07.2023, 08:53

Vezi și

După prima noapte în care au dansat până în zorii zilei, tinerii şi-au tratat "oboseala" cu o nouă repriză de distracţie. A doua seară a festivalului Neversea i-a surprins în aceeaşi atmosferă. "Ne simţim foarte bine în seara asta, este cel mai frumos festival din România şi ne simţim extraordinar de bine", spune un tânăr. Apariţia celebrului Steve Aoki pe scena principală i-a adus pe tineri în extaz. DJ-ul american își surprinde mereu fanii. Acesta și-a format un obicei din aruncarea unui tort în public.

Pentru a se asigura că petrecăreţii se distrează fără să consume alcool sau substanţe interzise, poliţiştii au orgaizat mai multe filtre prin oraş. Şoferii care au încălcat legea nu au fost scutiţi de amenzi. Deşi a susţinut că nu a consumat substanţe interzise, un tânăr a ieşit pozitiv la aparatul drug test. Iar un cetăţean ucrainean a rămas fără permis după ce poliţiştii i-au depistat o alcoolemie de 0,56 mg / l în aerul expirat. Nici acesta nu îşi recunoaşte vina. Festivalul Neversea va continua şi noaptea aceasta, la fel şi controalele poliţiştilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Neversea 2023. A doua zi a festivalului, primele dosare penale: poliţiştii au împânzit Constanţa, pentru a-i prinde pe cei care au consumat alcool sau droguri