Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023. A treia noapte de distracţie la malul mării: "Am mai fost dat la tv anul trecut, am spus ce nu trebuia, acum vreau sa spun ce trebuie"

A fost a treia noapte de Neversea, iar petrecăreţii au demonstrat că energia nu are limite. Zeci de remixuri internaţionale, dar şi piese româneşti au făcut senzaţie printre tineri. Nu au lipsit însă incidentele. O tânără a ajuns de la festival, direct la spital, după ce a leşinat în zona scenei principale.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 09.07.2023, 08:10

Vezi și

Pentru zeci de mii de tineri, distracţia a continuat şi noaptea trecută, în acelaşi ritm. Cei mai apreciaţi DJ au făcut senzaţie pe scena principală a festivalului. Nici vremea capricioasă nu a stat în calea distracţiei tinerilor. Pentru unii petrecăreţi, festivalul de la Neversea a fost un bun prillej de a face câteva mărturisiri. "Am mai fost dat la tv anul trecut, am spus ce nu trebuia, acum vreau sa spun ce trebuie, o iubesc pe mama mea. De aici, de la festival te iubesc, sincer nu iti spun asta prea des, dar te iubesc foarte tare", spune un tânăr.

Şi artiştii români au făcut senzaţie pe scena Neversea. Totul spre deliciul celor prezenţi, care au dansat ore în şir. Nu au lipsit nici incidentele. În zona Main Stage, medicii SMURD au intervenit de urgenţă, după ce unei adolesente i s-a făcut rău şi a căzut din picioare. Fata a fost transportată de urgenţă la spital. Pentru artistul nigerian CKAY, peripeţiile au început dinainte a susţine concertul pe scena Neversea.

"Vă spun şi un lucru în premieră, săracul a ajuns în România, însă valizele lui nu au ajuns, nu are haine, nu are nimic, aşa că echipa noastră a mers cu el la Mall să îşi cumpere haine, lucruri de încălţat, ochelari de soare", a declarat Ioana Chereji, organizator. Festivalul Neversea şi-a pus amprenta pe harta turismului românesc. Aproximativ 10% dintre participanţii sunt turişti veniţi din străinătate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Neversea 2023. A treia noapte de distracţie la malul mării: "Am mai fost dat la tv anul trecut, am spus ce nu trebuia, acum vreau sa spun ce trebuie"