Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nici credinţa nu opreşte violenţele! 4 oameni au fost ucişi în Ucraina

În timp ce unii petrec astăzi, alţii trăiesc adevărate drame. Trei militanţi proruşi şi un atacant au fost ucişi duminică dimineaţa într-un atac armat în apropiere de Slaviansk, în estul Ucrainei. Totuşi, Rusia s-a declarat "indignată" faţă de atacul armat sângeros comis în această zonă.

de Redactia Observator

la 20.04.2014 , 23:00

 Atacul a avut loc în apropierea unui baraj instalat de către militanţi proruşi în satul Bilbasivka, la câţiva kilometri vest de Slaviansk, un oraş aflat în întregime sub controlul proruşilor, a precizat Viaceslav Ponomarev.

La Slaviansk, primăria, poliţia şi sediul local al serviciilor secrete se află sub controlul unor militanţi proruşi. Ei sunt susţinuţi de către persoane înarmate prezentate ca fiind "grupuri de autoapărare", dar pe care Kievul şi occidentalii le acuză că sunt trupe de elită ale serviciilor speciale din cadrul armatei ruse.

La rândul lor, ruşii au declarat că atacul armat sângeros comis în estul Ucrainei, o zonă afectată de o insurecţie prorusă, ar fi "o provocare" din partea naţionaliştilor ucraineni radicali.

Articolul continuă după reclamă

"Rusia este indignată de această provocare care denotă o lipsă de bunăvoinţă din partea autorităţilor de la Kiev de a dezarma naţionaliştii şi extremiştii", afirmă Ministerul rus de Externe.

sursă: Antena 3

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Nici credinţa nu opreşte violenţele! 4 oameni au fost ucişi în Ucraina