Antena Meniu Search
x

Prinţul Nicolae, nepotul preferat al Regelui Mihai, se însoară! Aleasa lui este fosta iubită a unui fiu de politician

Nepotul Regelui Mihai se însoară. Fostul principe Nicolae susţine că a primit chiar şi acceptul Regelui pentru această căsătorie, iar anunţul oficial privind nunta a fost făcut pe pagina lui de Facebook.

Vezi și

Nepotul Regelui Mihai se însoară. Fostul principe Nicolae susţine că a primit chiar şi acceptul Regelui pentru această căsătorie, iar anunţul oficial privind nunta a fost făcut pe pagina lui de Facebook.

Vestea cea mare a fost dată chiar de Nicolae, pe Facebook. Fotografii în care viitoarea lui soţie poartă inelul de logodnă, însoţesc anunţul.

"Dintotdeauna am privit cu admiraţie şi respect căsnicia bunicilor mei şi aceasta îmi doresc să fie un exemplu pe care Alina şi cu mine să îl urmăm în căsnicia noastră.", este mesajul postat de Prinţul Nicolae pe Facebook.

FILIP IORGA, istoric:

Deşi el nu mai face parte din linia de succesiune a Casei Regale a României, viaţa sa personală interesează, în continuare, pe foarte mulţi români. Până la urmă, revenim întotdeauna la acel tipar al nunţilor cu prinţi şi prinţese.

Nicolae a cerut-o de soţie pe Alina Binder în urmă cu o lună, în timpul vacanţei lor în Cornwall, Marea Britanie. Tânăra are 29 de ani, este pasionată de aviaţie şi a mai atras atenţia presei mondene când a pus capăt relaţiei de 6 ani cu Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte PNL, Vasile Blaga. La altar va ajunge, însă, alături de nepotul Regelui Mihai, în vara anului viitor.

Deocamdată, nunta rămâne învăluită în mister. Nu ştie dacă va avea loc în România sau în Marea Britanie, acolo unde s-a născut şi a crescut prinţul Nicolae.

Preferatul regelui Mihai, Nicolae a fost exclus însă din casa regală.

Casa Regală l-a felicitat pe Nicolae, în numele Regelui pentru căsătorie şi a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, rămân neschimbate.

Motivul dezmoştenirii lui Nicolae n-a fost făcut public de Casa Regală. Însă a fost pus, de apropiaţii Casei Regale, pe seama unui copil pe care Nicolae l-ar fi avut cu o tânără.

Nicolae a negat totul şi chiar a cerut în instanță efectuarea unui test de parternitate, însă tânăra mamă ar fi refuzat.

RADU ENACHE, avocat:

Din punct de vedere legal, prinţul Nicolae nu are niciun copil. Nu există nici un test ADN din care sa rezulte asta.

Prinţul Nicolae ar fi fost al treilea moştenitor al Casei Regale a României, după Principesa Margareta şi mama lui, Principesa Elena.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Prinţul Nicolae, nepotul preferat al Regelui Mihai, se însoară! Aleasa lui este fosta iubită a unui fiu de politician