Antena Meniu Search
x

Nămeţi de aproape un metru au provocat probleme șoferilor, la Rânca

E primăvară în aproape toată ţara! La Rânca, însă, pare ţinutul lui Moş Crăciun. A nins abundent în ultimele zile, aşa că zăpada are aproape un metru acolo.

de Redactia Observator

la 16.12.2019, 01:11

Vezi și

E primăvară în aproape toată ţara! La Rânca, însă, pare ţinutul lui Moş Crăciun. A nins abundent în ultimele zile, aşa că zăpada are aproape un metru acolo. O bucurie pentru schiori, o problemă pentru şoferii care s-au trezit cu maşinile îngropate în troiene. Ca să-i salveze, utilajele au străbătut cu greu nămeţii.

La Rânca a fost viscol sâmbătă noapte, aşa că pentru turiştii veniţi să profite de prima zăpadă, drumul s-a dovedit destul de dificil.

Şi chiar dacă s-a circulat greu, şoferii n-au făcut cale întoarsă. N-au vrut să rateze ocazia să pună schiurile în picioare pentru prima dată în acest sezon. Mai ales că la Rânca s-a deschis anul acesta şi pârtia Păpuşa, una dintre cele mai complexe din zonă.

Îndrăgostiţii de adrenalină nu au făcut spectacol doar pe schiuri sau pe placă. Şi la săniuş a fost aglomeraţie. Iar cei mici au împărţit sania cu părinţii.

Zăpadă perfectă pentru schi a fost în weekendul acesta şi pe pârtiile din Sinaia, unele dintre cele mai frumoase din Carpaţi.

În schimb, la Braşov şi la Bran a fost primăvară de-a dreptul. Aşa că în loc de săniuş, turiştii au ales terasele.

În Bran, la peste 10 grade Celsius, cei veniţi special pentru zăpadă au fost uşor dezamăgiţi.

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la Crăciun, temperaturile depăşesc cu mult valorile normale, în cea mai mare parte a ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Nămeţi de aproape un metru au provocat probleme șoferilor, la Rânca