Antena Meniu Search
x

Ninsorile şi vântul puternic fac prăpăd în ţară. Morţi, răniţi, copaci rupţi, oameni blocaţi în zăpadă, maşini derapate (Video)

Vremea extremă face prăpăd în ţară. Un om a murit după ce un copac rupt de vântul puternic s-a prăbuşit peste el, iar alţi doi şi-au găsit sfârşitul după ce masina în care se aflau a derapat pe şoseaua udă.

Vremea extremă face prăpăd în ţară. Un om a murit după ce un copac rupt de vântul puternic s-a prăbuşit peste el, iar alţi doi şi-au găsit sfârşitul după ce masina în care se aflau a derapat pe şoseaua udă.

În mai multe zone din ţară este iarnă în toată regula, iar traficul a fost blocat pe mai multe porţiuni din cauza zăpezii.

La Păltiniş, un autocar plin cu elevi care mergeau în excursie a rămas înăpezit, iar la Cheia s+au format coloane imense de maşini după ce două tiruri au derapat. 

Strivit de copac, nu a avut nicio şansă

O furtună puternică dezlănţuită în Târgu Mureş a scos pur şi simplu un copac din rădăcini.

Un bărbat care traversa strada a fost strivit de pomul rupt şi, în ciuda intervenţiei rapide a medicilor, omul a murit. 

Tot din cauza vremii s-a produs un teribil accident la Constanţa. Pentru şoferul care a călcat prea tare pedala de acceleraţie, nu s-a mai putut face nimic. Avea 46 de ani.

Un elicopter SMURD a fost trimis la locul tragediei.

"După ce am aterizat, am evaluat, erau două victime conştiente, două inconştiente. Pentru una nu s-a putut face nimic, din păcate. Pentru cealaltă ne-am apucat de manevre de resuscitare, fără răspuns, s-a declarat decesul", a declarat medicul de la SMURD Constanţa.

Zeci de copii blocaţi la Sibiu 

La Sibiu a nins şi un autocar cu 46 de copii care mergea spre Păltiniş a rămas înzăpezit.

După ce au aşteptat câteva ore ca drumarii să elibereze carosabilul, profesorii au cerut sprijinul jandarmilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A nins şi în Bucovina, iar  traficul a fost blocat prin pasul Mestecăniş. Drumarii au scos plugurile şi au împrăştiat material antiderapant. 

Ninsoarea a blocat şi DNA1A. Două TIR-uri nu au mai putut înainta şi din această cauză în zona Cheia s-au format lungi coloane de maşini.  

Poliţiştii au impus restricţii de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj. 

La Rânca, mai mulţi brazi au fost doborâţi de viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ninsorile şi vântul puternic fac prăpăd în ţară. Morţi, răniţi, copaci rupţi, oameni blocaţi în zăpadă, maşini derapate (Video)