Antena Meniu Search
x

Noi detalii teribile în cazul româncei închise zece ani într-un beci din Italia! Femeia ar fi rămas însărcinată de zeci de ori

Românca ţinută sclavă timp de un deceniu în Italia ar fi suferit 30 de avorturi în captivitate.

Vezi și

Românca ţinută sclavă timp de un deceniu în Italia ar fi suferit 30 de avorturi în captivitate. Bărbatul care i-a provocat chinul obişnuia să-i coasă rănile pe viu, cu fir de nylon, au dezvăluit anchetatorii. Acum, femeia încearcă să-şi refacă viaţa. Şi-a sărbătorit fiica, în vârstă de 3 ani, pentru prima dată în libertate.

Beciul este universul celor doi copii ai Cristinei. Destinul teribil la care i-a condamnat, de la naştere, italianul care le este tată. Hrăniţi cu mâncare expirată, printre gândaci, în mizerie şi întuneric, este un miracol că au supravieţuit. De câteva zile, într-un centru social italian, cei doi fraţi învaţă ce este normalitatea, alături de mama lor. 

PIETRO TRIBUZIO, carabinier:

Din fericire sunt bine, sănătoşi, au fost spălaţi, îngrijiţi, iar mama este foarte optimistă şi fericită. Acum două zile a fost ziua de naştere a mezinei, fetiţa de 3 ani, şi a putut să sărbătorească, în sfârşit, la căldură.

Intuiţia acestor carabinieri i-a salvat. Agenţii l-au oprit, la un control de rutină, pe torţionarul româncei şi, alertaţi de comportamentul lui, l-au urmărit până acasă. Când bărbatul a refuzat să deschisă beciul, zăvorât cu lanţuri, a fost declanşat planul roşu de intervenţie. 

GIANLUCA TROIANI, comandant carabinieri:

Am găsit o femeie care ţinea în braţe o păturică albastră. Iniţial, nu am înţeles ce putea să aibă acolo pentru ca, ulterior, să ne dăm seama că fetiţa era înfăşurată în ea - fiica ei, care dormea. 

După un deceniu, Cristina se va întoarce în sfârşit acasă. 

Până la finalizarea anchetei, tânăra trebuie să rămână în Italia. Autorităţile române au început deja demersurile pentru a-i face un paşaport, iar copiilor certificate de naştere româneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Noi detalii teribile în cazul româncei închise zece ani într-un beci din Italia! Femeia ar fi rămas însărcinată de zeci de ori