Antena Meniu Search
x

Noi detalii cutremurătoare în cazul triplei crime din Braşov. Bărbatul a vorbit cu soţia şi cei doi copii în timp ce-i omora și până şi-au dat ultima suflare (Video)

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul triplei crimei de la Brașov, unde un tată și-a ucis soţia şi cei doi copii, o fată şi un băiat cu vârste de 18 şi 13 ani.

Dezvăluiri cutremurătoare în cazul triplei crimei de la Brașov, unde un tată și-a ucis soţia şi cei doi copii, o fată şi un băiat cu vârste de 18 şi, respectiv, 13 ani.

Apropiaţii sunt şocaţi de ceea ce s-a întâmplat. Spun că Florin Buliga, în vârstă de 43 de ani, soţia lui Monica, de 42 de ani, şi cei doi copii, formau o familie minunată. 

Fata soţilor Buliga, Ioana, era elevă în clasa a XII-a la Liceul de Informatică din Brașov și se pregătea pentru examenul de Bacalaureat din această vară.

Băiatul, Ştefan, era elev la Școala de Arte din Brașov, secția actorie. Luni seară, Ştefan ar fi stat la repetiții până la ora 23.00 pentru că marți, la ora 18.00, aveau programată o piesă de teatru.

Viaţa lor a fost însă curmată în mod tragic chiar de tatăl lor. A aşteptat ca cei trei să adoarmă, apoi i-a omorât pe rând. Mai întâi, şi-a ucis soţia, apoi pe cei doi copii. Apoi a stat în casă, lângă cadavrele lor, mai mult de 12 ore, predându-se marţi, după ora 13.00.

A vorbit cu ei până şi-au dat ultima suflare

Anchetatorii braşoveni încearcă acum să găsească motivul care l-a făcut pe Florin Buliga să-şi execute întreaga familie. Vecinii spun că bărbatul a avut tot felul de experinţe religioase şi că ar fi participat la ritualuri de exorcizare.

Criminaliştii au fost îngroziţi de mărturisirile criminalului, în timpul audierilor.

Florin Buliga crede în reîncarnare și existența vieților multiple. Le-a spus poliţiştilor că el comunică în continuare cu copiii prin telepatie, care i-ar fi spus că le "e mai bine acolo".

Anchetatorii au îngheţat în momentul în care bărbatul le-a dezvăluit că a vorbit cu fiecare dintre cei trei în timp ce-i omora. Le-a vorbit până şi-au dat ultima suflare.

A spus că aşa trebuia să fie, că în această perioasă, a sărbătorilor pascale, "trebuie să moară anumite persoane alese". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi detalii cutremurătoare în cazul triplei crime din Braşov. Bărbatul a vorbit cu soţia şi cei doi copii în timp ce-i omora și până şi-au dat ultima suflare (Video)