Antena Meniu Search
x

Noi detalii de la şcoala "Nicolae Titulescu". Elevul acuzat de viol a fost consiliat în trecut, dar a continuat să-şi terorizeze profesorii, colegii şi părinţii

Noi acuzaţii şocante ies la lumină la şcoala unde un elev ar fi fost violat de două ori. O altă mamă susţine că fiul ei a fost lovit şi umilit de acelaşi băiat care l-a abuzat sexual şi pe celălat copil. Abuzurile au avut loc în anul 2022. Femeia spune că a sesizat cinci instituţii, inclusiv poliţia. Nu este singura care s-a plâns. Părinţii, profesorii şi diriginta copilului agresor au depus la vremea respectivă mai multe sesizări scrise la conducerea şcolii, dar şi la Inspectoratul Şcolar. 

de Redactia Observator

la 07.03.2024, 14:33

Vezi și

Din documente reiese că primul abuz a avut loc în mai 2022, a doua agresiune a avut loc în toamna aceluiaşi an, iar în ianuarie 2023, agresorul ar fi părăsit şcoala. Surse Observator spun că acesta era deja în vizorul DGASPC.

Mama copilului abuzat fizic şi psihic a depus mai multe sesizări atât la direcţiunea şcolii, la conducerea Inspectoratului şcolar cât şi la poliţie. 

Din documente reiese că este vorba despre un copil cu probleme comportamentale, un copil cu un limbaj licenţios atât cu profesorii, cu părinţii cât şi cu colegii. Potrivit aceloraşi surse, elevul are o atitudine agresivă şi care, deşi a fost consiliat de multe ori, a continuat să aibă probleme comportamentale. 

Între timp, la Primăria Sectorului 1, consilierii locali s-au adunat pentru o discuta despre numărul mic al paznicilor la aceaştă şcoală. De la ora 18:00, reprezentanţi ai primăriei vor veni la şcoală pentru a discuta cu conducerea instituţiei, dar şi cu părinţii fix despre această problemă. 

Noua directoare a declarat, miercuri, că are un set de măsuri de siguranţă pe care îl va implementa pentru a evita astfel de situaţii în viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Noi detalii de la şcoala "Nicolae Titulescu". Elevul acuzat de viol a fost consiliat în trecut, dar a continuat să-şi terorizeze profesorii, colegii şi părinţii