Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la coaforul din Titu. Tatăl fetei ucise a lipsit de lângă ea câteva minute

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la coaforul din Titu, unde o tânără de 25 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul ei concubin.

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la coaforul din Titu. Tatăl fetei ucise a lipsit de lângă ea câteva minute

Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la coaforul din Titu, unde o tânără de 25 de ani a fost înjunghiată mortal de fostul ei concubin. Femeia îl părăsise de două luni şi nu mai ieşea din casă decât însoţită de tatăl sau fratele ei. Tatăl a lipsit de lângă Alexandra în ziua crimei doar câteva minute.

Cum fata intrase într-un coafor pentru a-şi face manichiura, tatăl a crezut că înconjurată de atâta lume nu e în pericol şi a mers alături întrun supermarket, să facă ceva cumpărături. A lipsit doar câteva minute, exact minutele în care Florin Oprea, subofiţer MApN a intrat în coafor şi a lovit de cinci ori cu cuţitul, ucigând-o pe mama celei mai mici dintre fiicele lui.

Alexandra reuşise să plece din casa în care locuia cu chirie în Titu alături de criminal în urmă cu două luni, cu ajutorul jandarmilor, dar bărbatul venea peste ea în noua locuinţă şi făcea scandal, foarte des. Cu puţin înainte să plece, Alexandra a fost agresată de bărbat şi ţipetele ei s-au auzit din stradă. O patrulă de jandrami care trece pe acolo a intervenit şi atunci Florin Oprea a primit o amendă de 500 de lei.

Nu s-a speriat însă nici de amendă nici de faptul că jandarmii ştiau că e violent. Orbit de gelozie şi furios că a fost părăsit, a ucis-o pe Alexandra cu sânge rece. Le-ar fi spus anchetatorilor că nimeni nu îl înşeală pe el, încercând să-şi justifice crima.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Noi dezvăluiri cutremurătoare în cazul crimei de la coaforul din Titu. Tatăl fetei ucise a lipsit de lângă ea câteva minute