Antena Meniu Search
x

Noi DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre directorul Spitalului Malaxa: Ce cadouri îi făcea Secureanu iubitei sale din banii spitalului. Noi înregistrări cu limbajul de mahala folosit de manager

Dezvăluirile privind afacerile ilegale ale directorului Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, continuă şi marţi, jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor dând publicităţii mai multe contracte pe care spitalul le-ar fi semnat cu o firmă de bijuterii, care ar fi trebuit să curețe instrumentarul cu care se realizau operațiile la secția de ginecologie a spitalului.

Vezi și

Dezvăluirile privind afacerile ilegale ale directorului Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, continuă şi marţi, jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor dând publicităţii mai multe contracte pe care spitalul le-ar fi semnat cu o firmă de bijuterii, care ar fi trebuit să curețe instrumentarul cu care se realizau operațiile la secția de ginecologie a spitalului.

Potrivit site-ului tolo.ro, spitalul Malaxa a încheiat în ultimii ani contracte cu o firmă de bijuterii care ar fi trebuit să curețe instrumentarul pentru secția de ginecologie a spitalului.

"Spitalul Malaxa a plătit 9.000 de euro unei firme de bijuterii, sub pretextul că aceasta va curăța instrumentarul de la Ginecologie. Nimeni din spital nu-și amintește ca firma de bijuterii să fi curățat foarfecele sau mînerele pentru bisturie, așa cum scrie în acte!", se arată pe site-ul tolo.ro.

Este vorba despre firma Yarouse Jewellery, a cărei cifră de afaceri din 2014 este dată de contractele de 22.000 de lei cu Spitalul Malaxa, la fel întâmplându-se şi în 2015.

Pe acelaşi subiect

Angajații spitalului susțin că aceste contracte au fost încheiate pentru ca Secureanu să-i ofere iubitei sale de 24 de ani, pe care o poreclește "Vrăbi", bijuterii.

Persoana care a semnat contractele din partea firmei Yarouse Jewellery,  Simona Trandafir, a declarat, într-un dialog cu jurnaliştii de la GSP, că respectivele instrumente ar fi fost curăţate de soţul dânsei, în locuinţa personală, şi că persoana de legătură cu cei de la spital ar fi fost directorul administrativ Paul Stanca.

De asemenea, jurnaliștii de la GSP au mai dezvăluit că în această vară spitalul a plătit 20.000 de lei pentru internetul folosit de iubita lui Secureanu în vacanța în care a fost cu acesta în Croația.

Mai mult, tolo.ro a publicat noi înregistrări audio în care Secureanu își jignește, umilește și amenință o subordonată care refuză să-i întocmească actele false în baza cărora el fura banii spitalului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Noi DEZVĂLUIRI INCREDIBILE despre directorul Spitalului Malaxa: Ce cadouri îi făcea Secureanu iubitei sale din banii spitalului. Noi înregistrări cu limbajul de mahala folosit de manager