Antena Meniu Search
x

Noi imagini cu explozia din Suceava. Momentul în care bărbatul de 61 de ani e aruncat din casă cu tot cu perete

Imagini incredibile au apărut de la explozia dintr-un bloc din Suceava. Camerele de supraveghere arată exact momentul în care proprietarul apartamentului e aruncat din casă cu tot cu perete. Cu arsuri pe aproape tot corpul, bărbatul a murit la spital. Anchetatorii au stabilit că instalația de gaz din locuința victimei nu mai fusese verificată de 3 ani. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 07.12.2022, 08:31

Vezi și

Impactul puternic al exploziei a rupt pereţii apartamentului şi l-a aruncat pe proprietar în faţa blocului. Bucăţile mari de beton au căzut peste maşini, iar şocul produs a declanşat sistemele de alarmă ale autovehiculelor.

Conform imaginilor pe de camerele de supraveghere, explozia s-a produs la ora 4 şi un minut. Bărbatul de 61 de ani a aprins lumina, fără să-şi dea seama că sunt acumulări de gaze.

Bărbatul aruncat de suflul exploziei a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD IașiStarea lui foarte gravă de la primire. Suprafaţa arsă 90%, arsuri de gradul 2 și 3, intubat, ventilat. Evolutia pacientului a fost una nefavorabilă. a instalat stop cardio respirator. S-au făcut manevre de resuscitare, nu a răspuns, s-a declarat decesul.

Locatarii vor fi ajutaţi de autorităţile locale în următoarea perioadă. De asemenea, instalaţia de gaz din apartamentul care a explodat va fi expertizată. Ultima verificare se făcuse în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Noi imagini cu explozia din Suceava. Momentul în care bărbatul de 61 de ani e aruncat din casă cu tot cu perete