Antena Meniu Search
x

Noi imagini dramatice de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Poliţiştii au refăcut filmul tragediei (Video)

Noi imagini dramatice de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă, într-un teribil accident la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa.

de Redactia Observator

la 29.04.2019, 12:59

Noi imagini dramatice de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu Vezi și

Noi imagini dramatice de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă şi-a găsit sfârşitul în această dimineaţă, într-un teribil accident la ieşirea din Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, judeţul Constanţa.

Este doliu în lumea modei, după ce creatorul Răvan Ciobanu a murit în această dimineaţă, după ce a pierdut controlul maşinii pe care o conducea, a rulat pe câmp mai bine de 1 kilometru, timp în care a ras câţiva copaci, în cele din urmă oprindu-se în trunchiul unuia dintre ei.

Cel mai probabil, tragedia s-a produs în cursul nopţii, însă trupul înînsufleţit al designerului a fost descoperit în această dimineaţă, în jurul orei 7.00, de localnici.

Masina pe care o conducea Razvan Ciobanu era a unor prieteni
Pe acelaşi subiect

Nu este exclusă varianta sinuciderii

Poliţiştii iau în calcul mai multe variante: fie designerul a adormit la volan, fie a avut o problemă medicală, fie era băut sau consumase alte substanţe interzise.

Nu este exclusă nici varianta sinuciderii. Pe bucata de drum parcursă după ce a ieşit de pe carosabil nu există urme de frânare.

Poliţiştii iau în calcul mai multe variante: fie designerul a adormit la volan, fie a avut o problemă medicală, fie era băut sau consumase alte substanţe interzise

Primii care au ajuns la locul tragediei au fost câţiva localnici din comuna Săcele. Mergeau la animalele pe care le aveau la grajdurile unei ferme din zonă când au observat maşina făcută praf, iar lângă trupul neînsufleţit al creatorului de modă.

Au sunat imediat la 112, la faţa locului ajungând poliţia şi mai multe echiaje de prim-ajutor.

Răzvan Ciobanu a fost aruncat din maşină

Potrivit poliţiştilor, maşina a ieşit în decor, cel mai probabil din cauza vitezei.

În urma impactului extrem de puternic, Răzvan Ciobanu a fost aruncat afară din maşină

Bolidul pe care îl conducea designerul era a unor prieteni. Surse din cadrul anchetei sustin ca barbatul fusese noapte atrecuta la festivalul de muzica electronica din Mamaia si de acolo ar fi plecat cu intentia de a ajunge la Bucuresti.

Totuşi, drumul pe care s-a petrecut tragedia nu duce spre Capitală, existând posibilitatea ca Răzvan Ciobanu să fi greşit drumul.

Razvan Ciobanu avea 43 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi imagini dramatice de la locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Poliţiştii au refăcut filmul tragediei (Video)