Antena Meniu Search
x

Noi imagini filmate înainte ca incendiul devastator să mistuie Palatul Episcopal din Oradea. De la ce a pornit dezastrul (Video)

Un turist aflat în vizită la Oradea a surprins imagini cu Palatul Episcopal Greco-Catolic, cu puţin înainte de declanşarea incendiului devastator care a mistuit clădirea. 

Noi imagini filmate înainte ca incendiul devastator să mistuie Palatul Episcopal din Oradea
Noi imagini filmate înainte ca incendiul devastator să mistuie Palatul Episcopal din Oradea - Facebook

Un turist aflat în vizită la Oradea a surprins imagini cu Palatul Episcopal Greco-Catolic, cu puţin înainte de declanşarea incendiului devastator care a mistuit clădirea. 

Barbu-Sebastian Sofron este cel care a filmat Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea, înainte ca incendiul să distrugă acoperişul clădirii şi tavanul de la etajul I.  

În imagini se observă o mulţime de luminiţe care apar intermitent pe faţada palatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Autorul înregistrării este convins că eeste vorba despre scurtcircuite la instalaţia de iluminat a clădirii. "Cauza incendiului de la Oradea, un scurtcircuit petrecut la ora 20:53", este mesajul care însoţeşte filmarea.

Trei ore s-au chinuit aseară pompierii să stinga focul, în vreme ce sute de turişti asistau îngroziţi la focul uriaş. O filmare făcută de un orădean, la câteva străzi distanţă de Palatul Episcopiei Greco-Catolice, pare să surprindă chiar momentul în care a izbucnit focul.

Nu au fost victime, însă clădirea a fost serios avariată. Pagubele vor fi estimate în zilele următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Noi imagini filmate înainte ca incendiul devastator să mistuie Palatul Episcopal din Oradea. De la ce a pornit dezastrul (Video)