Antena Meniu Search
x

Declarație de ultimă oră făcută de ministrul Carmen Dan în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Ce au descoperit polițiștii

O echipă de la Bucureşti îi ajută pe colegii de la Satu Mare, anunţă ministrul de Interne. Poliţiştii au piste bune, subliniază Carmen Dan.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara că specialişti de la Bucureşti, de la Institutul de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale, îi ajută pe poliţiştii din Satu Mare în ancheta privind tripla crimă din localitatea Apa.

Carmen Dan a spus că poliţiştii 'au piste bune' şi a precizat că i-a solicitat şefului Poliţiei Române să aloce toate resursele necesare pentru prinderea autorului sau autorilor.

'Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor şi este ştiut că nu putem să facem publice informaţiile care până la urmă servesc prinderii autorului/autorilor, pentru că asta ne dorim. Ce pot să vă asigur este că poliţiştii au piste bune, în acest moment lucrează. Mai mult decât atât, i-am cerut inspectorului general al Poliţiei Române să aloce toate resursele necesare pentru a contribui substanţial la a ajunge la acest deznodământ pe care ni-l dorim, la a prinde autorul/autorii. Este o echipă de specialişti de la Bucureşti care îi ajută pe colegii de la IPJ Satu Mare. Vorbim de specialişti de la Institutul de Criminalistică şi de la Direcţia de Investigaţii Criminale care dau tot suportul necesar pentru a obţine rezultate cât mai repede în această anchetă', a afirmat ministrul la Antena 3.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Declarație de ultimă oră făcută de ministrul Carmen Dan în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Ce au descoperit polițiștii