Antena Meniu Search
x

Nouă şoferi care făceau drifturi pe zăpadă, prinşi de poliţişti, în Poiana Braşov. Au rămas fără permis

Poliţiştii au identificat, în cadrul unei acţiuni organizate în noaptea de miercuri spre joi, nouă şoferi care făceau drifturi în zăpadă, în staţiunea Poiana Braşov. Aceştia au fost amendaţi, iar permisele de conducere le-au fost suspendate pentru 30 de zile, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 08.12.2022, 16:20

Şoferi prinşi
Cei nouă şoferi au rămas fără permis

Acţiunea, desfăşurată în noaptea de miercuri spre joi de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Poiana Braşov, între orele 21.00 şi 03.00, a avut ca scop depistarea şoferilor de autovehicule aflaţi sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe psihoactive, precum şi a celor care nu respectă normele rutiere aflate în vigoare. 

”În cadrul activităţilor desfăşurate, au fost verificate 11 autovehicule şi efectuate 11 testări cu aparatul etilotest, fiind constate şi aplicate 9 sancţiuni contravenţionale pentru realizarea intenţionată a unor derapaje controlate, în vederea întoarcerii şi rotirii autovehiculului (drifturi)”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Oficialii din cadrul instituţiei au precizat că fiecare dintre şoferii prinşi făcând drifturi a primit amendă de 580 de lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Nouă şoferi care făceau drifturi pe zăpadă, prinşi de poliţişti, în Poiana Braşov. Au rămas fără permis