Antena Meniu Search
x

Video "Nu este nimeni luat, nu s-a găsit absolut nimic!". Mascații au descins în forță la palatul clanului Fabian din Capitală

Au fost descinderi în această dimineaţă la una dintre cele mai cunoscute grupări interlope din Capitală. Mascaţii au intervenit în forţă la clanul Fabian, unde mai mulţi lideri ai grupării sunt acuzaţi de prostiuţie, cămătărie, înşelăciune şi trafic de droguri. 

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 14:22

Vezi și

Nu există niciun fel de probă, vă rog frumos să închideţi şi vă rog frumos să terminaţi.

Nu s-a întâmplat nimic. Nu este nimeni luat, nu s-a găsit absolut nimic, toată lumea va fi bine. 

Vizată de anchetă ar fi şi vrăjitoarea Sidonia, soția lui Marian Fabian, șeful clanului. 

"Polițiștii au ajuns la casa clanului Fabian în jurul orei 6 dimineață. Descinderile au durat mai bine de 5 ore. Membrii familiei ne-au spus că polițiștii nu au găsit nimic în casa acestora dar și că acuzațiile ar fi unele false. Clanul Fabian este cunoscut, însă, pentru mai multe infracțiuni, precum prostiuţie, înşelăciune, dar şi trafic de droguri", transmite reporterul Observator Bogdan Dinu.

Clanul Fabian a fost destructurat în urmă cu câțiva ani

Clanul Fabian a fost destructurat în urmă cu câțiva ani, atunci când toți membrii grupării au fost închiși în spatele gratiilor. Ei și-ar fi continuat, însă, activitatea infracțională, potrivit unor surse, după ce au fost eliberați din închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Nu este nimeni luat, nu s-a găsit absolut nimic!". Mascații au descins în forță la palatul clanului Fabian din Capitală