Antena Meniu Search
x

"Nu excludem cod roşu de viscol!". Directorul ANM, Elena Mateescu, revine cu noi avertizări despre iarna 2017 - 2018 (VIDEO)

Directorul ANM a anunţat, aseară, la Antena 3, că lunile decembrie, ianuarie şi februarie se vor încadra în limitele normale ale perioadei de iarnă.

Directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunţat, aseară, la Antena 3, că lunile decembrie, ianuarie şi februarie se vor încadra în limitele normale ale perioadei de iarnă. 

Specialistul a ţinut însă să precizeze că vom vea parte şi de unele episoade dificile, în care vor cădea cantități mari de zăpadă sau se vor înregistra temperaturi minime polare.

Elena Mateescu a dezvăluit că primul viscol serios din această iarnă, în țara noastră, se va înregistra în perioada 5-7 ianuarie 2018.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

"Am luat iernile de referință în România și am introdus inclusiv iarna lui '54, cea a lui 2012 și a lui 2014. De ce? Ca să arătăm că astfel de manifestări de vreme severă cu o perioadă care pe medie, pe ansamblu, exemplifică o iarnă normală în România, nu exclude apariția acestor fenomene considerate și înscrise în meteorologie ca fiind fenomene de vreme severă cum sunt viscolul, perioadele de ger cu temperaturi minime sub -15 / -35 de grade, perioade care se pot înregistra nu numai în depresiunile din estul Transilvaniei, Toplița, Miercurea Ciuc, Joseni, Întorsura Buzăului, ci și în regiunile extra-carpatice.

Nu excludem să avem cod roșu de viscol", a spus Elena Mateescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Nu excludem cod roşu de viscol!". Directorul ANM, Elena Mateescu, revine cu noi avertizări despre iarna 2017 - 2018 (VIDEO)