Antena Meniu Search
x

Video "Nu mai am nicio putere, doar eu ştiu cât m-am chinuit să-l cresc". Tatăl băiețelului omorât de mașina poliției, răpus de durere după tragedie

Accident şocant în Brăila. Un copil de un an şi 5 luni a murit, după ce a fost lovit de o maşină în care se aflau doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Veniseră să-i lase o citaţie fratelui băiatului. Tragedia a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Imagini care pot afecta emoţional. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 12:19

Tatăl băiețelului omorât de mașina poliției, răpus de durere după tragedie
Tatăl băiețelului omorât de mașina poliției, răpus de durere după tragedie

O cameră de supraveghere de pe strada Călugăreni, din Brăila, a surprins momentul dramatic în care poliţistul a pornit de pe loc, fără să ştie că în faţa maşinii se afla micuţul.

Când şi-a dat seama de nenorocire, şoferul se duce într-un suflet să-i acorde primul ajutor. Sfâşiată de durere, mama nu îl lasă şi îşi strânge copilul la piept. 

Accident în Brăila. Copilul a murit pe loc

Într-un final, copilul este resuscitat de poliţist până vin medicii. Impactul i-a fost însă fatal.

Pe acelaşi subiect
  • Adrian Obreja, reporter Observator: Maşina poliţiei era parcată chair în acest loc. Copilul a plecat din curte şi a ajuns sub maşină. Poliţia a trecut cu ambele roţi din stânga peste el.
  • Mama copilului: Erau toţi copiii (n.r. la poartă), dar dintre toţi copiii l-a luat pe al meu. El (n.r. poliţist), când a plecat nu s-a uitat şi el în stânga-dreapta. A pus piciorul şi a plecat. 
  • Tatăl copilului: Nu mai am nicio putere. Doar eu ştiu cât m-am chinuit cu copilul ăla, să-l cresc, şi altul vine şi mi-l omoară.

Doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale veniseră să-i dea o citaţie chiar fratelui copilului. 

  • Fratele copilului: Am ieşit la poartă, nu mai era maşina (n.r. de poliţie) acolo, în faţa porţii. Era maşina tocmai unde e stâlpul. Cred că toţi copiii au ieşit din curte. 

Vecinii sunt dispuşi să ajute familia cu înmormântarea copilului

  • Vecină: Am fost de i-am cumpărat hăinuţe, tot ce trebuie pentru copilaş. Şi tot ce mai trebuie o să plătesc eu, că ei nu au de unde.
  • Mădălina Neculai, IPJ Brăila: Inspectoratul va fi alături de familia îndurerată. Poliţistul aflat la volanul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

În urmă cu aproape doi ani, în Bucureşti, un alt poliţist a omorât pe trecerea de pietoni o fetiţă de 11 ani. Raisa se întorcea de la şcoală şi a fost lovită de maşina de poliţie. Agentul a scăpat atunci cu control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Nu mai am nicio putere, doar eu ştiu cât m-am chinuit să-l cresc". Tatăl băiețelului omorât de mașina poliției, răpus de durere după tragedie