Antena Meniu Search
x

Autostrada A1 va fi închisă în perioada 8 octombrie - 15 noiembrie. Decizia de ultimă oră luată de CNAIR

Circulaţia rutieră pe autostrada A 1, între Şoimuş şi Simeria, se va închide pe 8 octombrie în vederea realizării racordului între cele două localităţi.

Nu se mai închide A1, între Şoimuş şi Simeria. Decizia de ultimă oră luată de CNAIR

Circulaţia rutieră pe autostrada A1, între Şoimuş şi Simeria, se va închide pe 8 octombrie în vederea realizării racordului între cele două localităţi, lucrările urmând să fie finalizate, potrivit estimărilor constructorului, până pe 15 noiembrie, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

'Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Şoimuş şi Simeria şi pentru a nu ţine închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulaţiei să  fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva - Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj - Deva (în execuţie).

În urma discuţiilor dintre cele două părţi, constructorul a confirmat că poate desfăşura sub trafic anumite lucrări premergătoare şi că nu este necesar să se închidă circulaţia prematur, deşi exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018.

Având în vedere situaţia, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulaţiei să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum', se menţionează în comunicat.

Conform sursei citate, antreprenorul a dat asigurări că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenţia necesară realizării racordului şi estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018.

Circulaţia rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Autostrada A1 va fi închisă în perioada 8 octombrie - 15 noiembrie. Decizia de ultimă oră luată de CNAIR