Antena Meniu Search
x

Video "Nu ştim, gaz... curent, că bâzâie. Şi clocoteşte şi ies flăcări". Un Dorel nepalez a făcut praf rețeaua de curent electric, într-un cartier din Petrila

Panică într-un cartier din oraşul Petrila! La lăsarea serii, mai mulţi oameni s-au panicat când au văzut cum ies flăcări din pâmânt. Localnicii s-au speriat deorece nu înţelegeau ce se întâmplă.   

de Redactia Observator

la 08.12.2023, 11:01

Vezi și

Uitaţi ce se întâmplă! Uitaţi aici, la blocul B 14, chiar în colţ.

Groapa e plină de apă şi fierbe acolo. Nu ştim, gaz... curent, că bâzâie.  Şi clocoteşte şi ies flăcări.

Dorel de Nepal, scurtcircuit de proporții într-un cartier din Petrila. Sute de oameni au rămas fără curent electic

Flăcările izbucneau la intervale regulate. Aceştia au sunat repede la 112, iar după investigaţii localnicii au aflat că de vină sunt cei care au săpat groapa pentru a monta un stâlp de iluminat public, fără a pune în siguranţă cablurile electrice din intertior. Cablurile la contact cu apa au provocat un scurt circuit. Peste 300 de oameni au rămas fără curent electic câteva ore bune.

În orașul Petrila se execută lucrări de modernizare a iluminatului public stradal. Societatea lucrează cu muncitori necalificați, veniți din Nepal, care înțeleg greu ce au de făcut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Nu ştim, gaz... curent, că bâzâie. Şi clocoteşte şi ies flăcări". Un Dorel nepalez a făcut praf rețeaua de curent electric, într-un cartier din Petrila