Antena Meniu Search
x

Numărul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 65! Răzvan, unul dintre supraviețuitorii tragediei, s-a sinucis

Numărul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 65! Sâmbătă a murit unul dintre supravieţuitorii tragediei de acum un an şi jumătate. Răzvan scăpase din incendiul din clubul bucureştean, acolo însă o pierduse pe iubita sa, Tina.

Numărul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 65! Sâmbătă s-a sinucis unul dintre supravieţuitorii tragediei de acum un an şi jumătate. Răzvan scăpase din incendiul din clubul bucureştean, acolo însă o pierduse pe iubita sa, Tina.

“65. RIP Răzvan şi să-ţi fie bine acolo, lângă Tina”, scrie pe pagina de facebook "Împreună rezistăm. Nu uitaţi de #Colectiv!"

"Eram lângă scenă şi m-am dus în spate când a început focul ca să-mi iau prietena. Nu mai era acolo. M-au scos oamenii, a fost un tăvălug", spunea Răzvan, prietenul Tinei, la scurt timp după tragedia din Colectiv, într-o declarație pentru Observator TV.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tina, cum îi spuneau prietenii, avea 27 de ani şi era din Galaţi. Tânăra era prietena lui Răzvan, decedat în cursul zilei de sâmbătă. Era cu un grup de prieteni în clubul "Colectiv" şi a fost singura care n-a reuşit să iasă când s-a dezlănţuit infernul. Tina, cum îi spuneau cei dragi, a terminat facultatea în Bucureşti şi a rămas în Capitală.

"În data de 30 iulie, începând cu orele 20.00 şi până la orele 8.00 dimineaţa, a doua zi, va avea loc evenimentul 'Noapte albă la #Colectiv', întrucât se împlineşte un an şi nouă luni de la cumplita tragedie care ne-a îndoliat inimile pe vecie. Haideţi să ne revedem şi să nu îi dăm uitării pe cei care nu se mai află fizic printre noi. Să venim cu mic cu mare, cu flori, cu jerbe, coroane, lumânări, candele, fotografii", este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociaţiei Colectiv GTG 3010. 

În această săptămână, a fost amenajat şi spaţiul din Piaţa Bucur, unde a fost amplasat monumentul dedicat celor care şi-au pierdut viaţa în incendiul din Colectiv.

În urma incendiului din clubul Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane - 27 în noaptea tragediei şi 37 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate.

Incendiul din 30 octombrie 2015 a izbucnit în timpul unui concert susţinut în clubul Colectiv de trupa rock bucureşteană Goodbye to Gravity, care îşi lansa albumul ”Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Numărul victimelor incendiului de la Colectiv a ajuns la 65! Răzvan, unul dintre supraviețuitorii tragediei, s-a sinucis