Antena Meniu Search
x

Numărul vindecaților, mai mult decât dublu față de cel al infectaților cu coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore

Numărul vindecaților e mai mult decât dublu față de cel al infectaților cu coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore. Cifrele au fost făcute publice de Grupul pentru Comunicare Strategică.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 12.05.2020, 14:02

Coronavirus în România
Bilanț pozitiv al vindecaților de coronavirus - hepta
  • 991 de oameni au murit în România, infectați cu coronavirus.
  • Pe 14 mai e ultima zi cu stare de urgență.

România pare că a depășit punctul critic al epidemiei de coronavirus, cifrele ultimelor 24 de ore fiind mai mult decât încurajatoare. Statistica oficială comunicată de autorități arată că am avut în țară doar 190 de persoane testate pozitiv cu coronavirus.

În același interval de timp, numărul vindecaților a fost de 440, adică mai mult decât dublu față de al celor infectați.

Până astăzi, 12 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 15.778 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 7.685 au fost declarate vindecate şi externate. 

Totodată, până acum, 991 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 238 de pacienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Numărul vindecaților, mai mult decât dublu față de cel al infectaților cu coronavirus, în România, în ultimele 24 de ore