Antena Meniu Search
x

Ei sunt tinerii români care au masacrat familia de italieni, în Lanciano. Zeci de oameni în faţa comisariatului: "Animalelor!" (Video)

Numele celor 3 români care i-au masacrat şi jefuit pe soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, au fost publicate de presa italiană. Constantin Turlica, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România

Numele celor 3 români care i-au masacrat şi jefuit pe soţii Carlo Martelli și Niva Bazzan, au fost publicate de presa italiană.

A patra persoană implicată în jaf a reuşit să scape, dar se fac eforturi intense pentru prinderea acesteia. Poliţiştii informează că atenția se concentrează, de asemenea, şi asupra unei femei, dar nu specifică naţionalitatea acesteia.

Astfel, Turlica Constantin Aurel, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlica, de 20 de ani, și Ruset Aurel, 25 de ani au fost prinşi în timp ce încercau să fugă în România, după o cursă nebună între maşina lor şi maşinile poliţiei, informează presa italiană.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După interogarea celor trei arestați, la comisariatul din Lanciano, aceştia au fost scoşi sub protecţie din sediu, pentru că în faţa clădirii se aflau zeci de persoane furioase, care s-au manifestat violent la vederea celor 3 hoţi români.

În spital, soții mutilaţi de români, Carlo Martelli și Niva Bazzan, au primit vizita prefectului din Chieti, Antonio Corona, însoțit de directorul general al ASL Lanciano Chieti Vasto, Pasquale Flacco, și primarul orașului Lanciano, Mario Pupilei, care le-au trasmis încurajările lor.

Ministrul de Interne italian Matteo Salvini a aplaudat acțiunea forțelor de ordine şi a cerut ca românii să putrezească în închisoare.

"Soții masacrați la Lanciano, în cătușe sunt trei hoti români care fugeau cu banii furați. Mulțumesc Forțelor noastre de ordine, aceste bestii trebuie să putrezească în închisoare! Toleranţă zero!", a scris Matteo Salvini.

Chestorul pe Justiție, Edmund Cirielli a declarat că cei trei români trebuie să fie trimişi înapoi în țara lor, cât mai curând posibil, pentru a-și ispăși pedeapsa, pentru că italienii nu au de gând să le plătească detenţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ei sunt tinerii români care au masacrat familia de italieni, în Lanciano. Zeci de oameni în faţa comisariatului: "Animalelor!" (Video)