Antena Meniu Search
x

Nuntaşii de la mega-nunta din weekend au început să se simtă rău. Soacra mare a chemat SMURD-ul, mireasa e deja infectată cu Covid | Video

Nunta cu 356 de invitați, din weekend, a rămas în atenția autorităților, după ce mireasa a fost depistată pozitiv cu coronavirus. S-a început căutarea tuturor invitaților care au fost la nuntă, iar joi seară, soacra mare a solicitat intervenția unei ambulanțe SMURD, pentru că se simțea rău.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.10.2020, 20:25

Vezi și
  • Soacra mare a început să se simtă rău și a chemat SMURD-ul
  • Polițiștii caută toți invitații de la nuntă

De asemenea, au fost demarate percheziţii la casa mirilor, poliţiştii au descins şi la casele socrilor, dar şi la local, căutând liste cu invitaţi şi înregistrări video.

Nuntaşii care au sfidat toate regulile de pandemie sunt crema instituţiilor de forţă din două judeţe: Bihor şi Maramureş. Niciunul nu s-a întors din uşa localului când au văzut că este încălcată legea.

Doi poliţişti bihoreni, soţ şi soţie, sunt deja confirmaţi cu coronavirus.

Între timp, ancheta epidemiologică este un dezastru. Nimeni nu a contactat până acum invitaţii maramureşeni din partea miresei.

În schimb, femeia care spăla vasele la restaurant a fost băgată în carantină.

Potrivit procurorilor, în weekend-ul trecut a avut loc o petrecere de nuntă, la o sală de evenimente din Oradea. În loc să respecte legislația în vigoare, organizatorii petrecerii au invitat peste 350 de persoane să se distreze alături de ei. În ziua următoare, mireasa a anunțat că a făcut testul și este infectată cu coronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nuntaşii de la mega-nunta din weekend au început să se simtă rău. Soacra mare a chemat SMURD-ul, mireasa e deja infectată cu Covid | Video