Antena Meniu Search
x

Video Nuntaşii nu vor mai putea aduce decoraţiuni la Poarta Sărutului. Sunt interzise mesele, scaunele, arcadele şi covorul roşu

Reguli noi pentru cine vrea să se cunune la Poarta Sărutului, din Târgu-Jiu. Mirii nu vor mai avea voie să pună nicio decoraţiune lângă celebra sculptură a lui Constantin Brâncuşi. Decizia a fost luată după mai multe situaţii în care nuntaşii au venit cu mese, bănci şi chiar şi covor roşu.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.06.2023, 18:33

Vezi și

Cea mai importantă regulă, este interzis amplasarea decoraţiunilor de orice fel lângă Poarta Sărutului, mai exact, mirii nu vor mai putea aduce aici arcade, mese, scaune, covor roşu sau alte elemente decorative. În plus nuntaşii nu vor mai putea veni în apropierea operei lui Brâncuşi nici cu artificii sau confetti.

Regulile se aplică la toate cununiile civile programate din acest weekend, nu doar la Poarta Sărutului, ci şi în parcul care găzduieşte Coloana Infinitului. Cei care vor să se căsătorească înafara Primăriei trebuie să achite şi o taxă de 600 de lei. Cununiile se oficiază la Poarta Sărutului de aproape 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Nuntaşii nu vor mai putea aduce decoraţiuni la Poarta Sărutului. Sunt interzise mesele, scaunele, arcadele şi covorul roşu