Meniu
Search
x

Video O altfel de misiune: Pompierii din Arad au salvat un pui de pisică, după ce a căzut într-un tub - VIDEO

O altfel de misiune pentru pompierii de la Dataşamentul din Arad. Aceştia au fost chemaţi să salveze un pui de pisică, rămas captiv într-un tub de aproximativ 10 m adâncime și 15 cm diametru.

De Monica Palade la 08.06.2021, 18:00
Vezi și

Mieunatul felinei, dar şi lacrimile copiilor i-au făcut pe cei trei salvatori să nu ignore deloc misiunea şi chiar să o trateze cu seriozitate.

Astfel că după 30 de minute şi folosindu-se de coardele de salvare, dar şi de un laț improvizat, pompierii au reușit să salveze puiul.

O altfel de misiune 

Incidentul s-a întâmplat în localitatea Zădăreni, astăzi în jurul orei 15.00. Iar apelul la Detașamentul de Pompieri Arad s-a făcut după ce familia, dar şi pompierii voluntari din Zădăreni nu au reuşit să scoată puiul.

Iar bucuria copiilor au fost cele mai mare recunoștință pentru cei trei salvatori. Cât priveşte puiul de pisică, acesta cu siguranţă şi-a pierdut una din cele nouă vieţi, dar i-au rămas celelelate.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O altfel de misiune: Pompierii din Arad au salvat un pui de pisică, după ce a căzut într-un tub - VIDEO

Breaking News

Criza energiei creează o nouă ordine europeană

Criza energiei creează o nouă ordine europeană