Antena Meniu Search
x

Video O ambulanţă SMURD, răsturnată în Bucureşti după ce a fost lovită de o maşină. Pacientul, un paramedic şi un copil, transportaţi la spital

Accident grav în Bucureşti! O ambulanţă SMURD care transporta un pacient s-a răsturnat după ce s-a ciocnit cu o maşină. Trei persoane au fost rănite şi au ajuns la spital - şoferul ambulanţei, bolnavul pe care îl transporta şi un pasager din autoturism. Ambii conducători auto au fost testați pentru alcool, iar rezultatele au fost negative. Poliţiştii vor stabili cine este vinovat.

de Redactia Observator

la 31.03.2024, 19:43

Vezi și

O autospecială SMURD care transporta un pacient la spital s-a răsturnat, duminică după amiază, după ce a fost implicată într-un accident rutier , fiind lovită de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat în ambulanţă alături de acesta dar şi un copil aflat în autoturism au fost duşi la spital.

Un copil, printre răniţi

Accidentul a avut loc la intersecţia Calea 13 Septembrie cu strada Panduri. Ambulanţa SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braţ, se îndrepta către Spitalul Universitar dinspre strada Tudor Vladimirescu şi a fost lovită de un autoturism.

În urma impactului autospeciala s-a răsturnat pe o parte. Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov au declarat pentru News.ro că pacientul şi un paramedic aflată alături de acesta au fost răniţi, fiind duşi la spital. De asemenea, un copil aflat în autoturism a a fost rănit, fiind dus la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O ambulanţă SMURD, răsturnată în Bucureşti după ce a fost lovită de o maşină. Pacientul, un paramedic şi un copil, transportaţi la spital