Antena Meniu Search
x

O arădeancă blondă, cu forme apetisante, îşi vinde virginitatea. Anunţul care a pus judeţul pe jar

Un lanț de supermarketuri din Arad pune la dispoziția clienților o zonă în care aceștia pot afișa anunțuri de vânzare sau cumpărare.

Un lanț de supermarketuri din Arad pune la dispoziția clienților o zonă în care aceștia pot afișa anunțuri de vânzare sau cumpărare. Pe acest panou denumit sugestiv  „Servicii clienți”, o arădeancă de 22 de ani a postat un anunț care a pus județul pe jar.

Tânăra își oferă virginitatea domnilor generoși, contra unei sume de bani nespecificată. Condiția e să sune înainte. "Vând virginitate. Am 22 de ani, sunt blondă cu forme foarte apetisante!! Pentru detalii contactaţi-mă", a scris tânăra.

Imediat, fotografia cu anunțul tinerei a împânzit orașul, dar și rețelele de socializare, toată lumea întrebându-se cine este. Numărul de telefon, probabil din cauza numărului mare de apelanți, era indisponibil. Nu știm cum arată, dar se poate afla foarte ușor accesând camerele de supraveghere ale magazinului. Probabil vom afla în curând.

Probabil, arădeanca s-a inspirat de la altă româncă, Alexandra Khefren, care şi-a vândut virginitatea pentru 2,3 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O arădeancă blondă, cu forme apetisante, îşi vinde virginitatea. Anunţul care a pus judeţul pe jar