Antena Meniu Search
x

O asistentă de la Spitalul Judeţean Arad se zbate între VIAŢĂ ŞI MOARTE după ce s-a aruncat de la etajul şase!

O asistentă a Spitalului Judeţean Arad se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuieşte. Totul s-a întâmplat seara trecută, după ce femeia de 46 de ani, angajată în cadrul Secţiei Pediatrie II a spitalului din Arad, s-a decis să îşi pună capăt zilelor.

O asistentă a Spitalului Judeţean Arad se zbate între viaţă şi moarte după ce s-a aruncat de la etajul şase al blocului în care locuieşte.

Totul s-a întâmplat seara trecută, după ce femeia de 46 de ani, angajată în cadrul Secţiei Pediatrie II a spitalului din Arad, s-a decis să îşi pună capăt zilelor.

Potrivit unor surse citate de jurnaliştii de la specialarad.ro, asistenta se afla sub tratament antidepresiv.

În urma căzăturii, femeia a suferit numeroase leziuni şi traumatisme, fiind în stare critică. Iniţial, ea a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Arad, iar ulterior, pentru că starea ei era critică, a fost transferată la Clinica 'Casa Austria' din Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O asistentă de la Spitalul Judeţean Arad se zbate între VIAŢĂ ŞI MOARTE după ce s-a aruncat de la etajul şase!