Antena Meniu Search
x

Video O asistentă medicală din Suceava a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat cu doza 3. Femeia a fost răpusă de Covid

S-a vaccinat cu cea de-a treia doză, dar a fost răpusă de COVID după doar câteva zile. Este vorba despre o suceveancă de 50 de ani, a cărei moarte rămâne încă sub semnul întrebării. Potrivit medicilor, femeia ar fi fost infectată în momentul în care a mers pentru a treia doză de vaccin, iar celelalte boli de care femeia suferea i-au agravat starea.

De Redactia Observator la 08.10.2021, 07:59
Vezi și

Femeia de 50 de ani era asistent medical la un cămin de bătrâni din comuna Pojorâta, dar şi pacient care lupta cu mai multe boli cronice. 

Gabriela Băncilă, DSP Suceava: Era un pacient cunoscut cu hipertensiune arterială, insuficienţă venoasă cronică, dislipidemie şi diabet zaharat, obezitate grad 4.

Chiar cu o săptămâna înainte de a se vaccina cu doza a treia, femeia îngrijise două persoane infectate, la domiciliu. După vaccin, a început să se simtă din ce în ce mai rău, aşa că a mers la medic. Verdictul: se îmbolnăvise de Covid. Pe 3 octombrie, starea ei s-a agravat, iar două zile mai târziu era deja internată în spital.

Nu a existat nicio legătură între vaccinare şi deces

Pe acelaşi subiect

La doar câteva ore de la internare, a ajuns la ATI, cu o saturație de oxigen sub 50%.

Gabriela Băncilă, DSP Suceava: În Spitalul Judeţean de Urgenţă a fost internată pe secţia de ATI. Din păcate, evoluţia a fost fulminantă, iar pe data de 6, persoana a decedat. 

Ancheta arată că nu a existat nicio legătură între vaccinarea cu doza a treia şi deces. 

Dan Teodorovici, UPU Suceava: Cel mai probabil că vaccinul a fost făcut peste infecţie. Deja era infectată când s-a vaccinat. 

Gabriela Băncilă, DSP Suceava: Nu folosim vaccin expirat, avem doar vaccin la care s-a prelungit perioada de valabilitate cu 3 luni. 

Medicii mai povestesc că femeia nu s-a simţit nicio clipă rău după ce a primit a treia doză de vaccin.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » O asistentă medicală din Suceava a murit la câteva zile după ce s-a vaccinat cu doza 3. Femeia a fost răpusă de Covid