Antena Meniu Search
x

O autoutilitară care transporta doze de vaccin anti-Covid, lovită de o mașină a Jandarmeriei, la Buzău

O autoutilitară încărcată cu doze de vaccin a fost tamponată, luni, de maşina Jandarmeriei, după ce un şoferul unui autoturism din faţa coloanei a frânat brusc. Ambele autovehicule au pagube minore, iar cel cu vaccinuri şi-a continuat deplasarea spre Iaşi.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.04.2021, 22:00

O autoutilitară care transporta doze de vaccin anti-Covid, lovită de o mașină a Jandarmeriei, la Buzău
O autoutilitară care transporta doze de vaccin anti-Covid, lovită de o mașină a Jandarmeriei, la Buzău - Jandarmeria Romana/Facebook

„În timpul unei misiuni de asigurare a protecţiei unui transport de vaccinuri pe ruta Bucureşti - Iaşi, în localitatea Poşta Câlnău, autoutilitara încărcată cu doze de vaccin a fost tamponată din spate de autoutilitara Jandarmeriei, pe fondul frânării bruşte a unui alt autovehicul în faţa coloanei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Buzău, căpitan Georgiana Nazîru, pentru Mediafax.

Ea a precizat că ambele autovehicule au pagube materiale minore.

„Nu au fost persoane rănite. Autoutilitara cu vaccinuri şi-a reluat cursa spre Iaşi, încărcătura nu a fost afectată”, a preizat Georgiana Nazîru.

Astăzi era anunțată sosirea în România a unei tranșe de 511.290 de doze de vaccin Pfizer BioNTech. Transportul trebuia să ajungă în țară luni dimineață, dar au apărut întârzieri din cauza volumului mare, potrivit unor surse.

Vaccinurile vor fi livrate pe cale aeriană, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O autoutilitară care transporta doze de vaccin anti-Covid, lovită de o mașină a Jandarmeriei, la Buzău