Antena Meniu Search
x

Video O bucată din tavan s-a prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare

Incident periculos, ieri după-amiază, în Aeroportul Internaţional Sibiu. O bucată din tavanul fals al sălii de aşteptare s-a prăbuşit peste scaunele unde se puteau afla călătorii, chiar în timp ce mai mulţi pasageri aşteptau la poarta de îmbarcare. 

de Redactia Observator

la 22.07.2023, 08:21

Vezi și

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Reprezentanţii aeroportului au reacţionat imediat şi au izolat zona, iar muncitorii au verificat toate plăcile de rigips de pe tavan.

Lucrările de consolidare ar fi slăbit adezivul cu care a fost lipită placa de rigips

Contactați de jurnaliștii locali, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au anunțat că vor cerceta incidentul. ”În contextul celor semnalate, precizăm următoarele: în cursul zilei de azi (ieri n.r.), în zona publică a terminalului de pasageri, o porțiune dintr-o placă de rigips s-a desprins.

Evenimentul a avut loc în contextul în care, la acest moment, în terminalul de pasageri au loc lucrări de consolidare a structurii de rezistență a acestuia, lucrări care se pare ca au slăbit adezivul cu care placa de rigips din porțiunea respectivă a fost lipit. Au fost dispuse de urgență măsuri de verificare a integrității plăcilor de rigips din toate zonele unde au fost efectuate lucrări în vederea îndepărtării controlate a acestora, dacă este cazul.

Zona afectată a fost izolată, s-a dispus îndepărtarea scaunelor din proximitatea pereților centrali care sunt supuși lucrărilor de consolidare”,au explicat oficialii AIS, potrivit Turnul Sfatului.

Aeroportul din Sibiu trece acum printr-un amplu proces de extindere şi modernizare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » O bucată din tavan s-a prăbușit în Aeroportul din Sibiu, în timp ce pasagerii așteptau la poarta de îmbarcare