Video

O casă de vacanţă şi o cabană s-au făcut scrum, la Izvorul Alb, în Neamţ. O butelie a explodat în timpul incendiului

De Redactia Observator.
Publicat: 18.05.2021, 07:03.
Actualizat: 18.05.2021, 10:23

Incendiu urmat de explozie în localitatea Izvorul Alb, judeţul Neamţ. Focul a pornit de la un acumulator defect, iar o cabană din lemn şi o casă de vacanţă au fost înghiţite de flăcări în câteva minute.

Vecinii au sunat rapid la 112, dar până la sosirea pompierilor o butelie din interiorul cabanei a explodat, provocând pagube şi mai mari.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi au fost ajutaţi şi de voluntari.

În ciuda eforturilor acestora, cabana şi casa de vacanţă, cu toate bunurile din ele, s-au făcut scrum. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.