Antena Meniu Search
x

Video O ceartă s-a terminat cu împușcături și mult sânge pe o stradă din Galați. Cei doi agresori, care se cunoșteau, au ajuns la spital rând pe rând

Un scandal care a avut loc într-o cafenea din Galaţi s-a terminat cu împuşcături şi mult sânge. Un bărbat a fost rănit cu un pistol cu bile de cauciuc, iar acesta ar fi ripostat cu cuţitul.

de Adrian Obreja

la 12.12.2022, 13:30

Vezi și

Cei doi se cunoșteau, au mai avut conflicte între ei, în trecut, iar astăzi, în momentul în care s-au întâlnit în interiorul cafenelei, s-au certat din nou. Totul a pornit acolo în interior, după care au ieșit în stradă, unde a început o bătaie generală.

S-au lovit în plină stradă ca în Vestul Sălbatic

Unul a scos un pistol, iar celălat un cuțit și ambii au folosit armele pe care le aveau asupra lor. Bărbatul de 33 de ani a tras mai multe focuri de armă, iar celălalt de 37 a apucat să lovească și el cu cuțitul. Amândoi sunt acum la spital, primesc îngrijiri medicale, amândoi au ajuns cu plăgi împușcate și tăiate în zona capului și a feței.

Aici la fața locului au sosit imediat după apelul la 112 mai mulți jandarmi și polițiști și luptători de la trupele speciale pentru că cel care a folosit pistolul s-a urcat într-o mașină și a plecat. Au fost puse filtre la intrare și ieșire din oraș pentru a fi prins. Polițiștii au dat de el în zona Spitalului Județean, după care a fost dus la unitatea de primiri urgențe. Se fac cercetări în acest dosar, care a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel și a fost schimbată și încadrarea în tentativă de omor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O ceartă s-a terminat cu împușcături și mult sânge pe o stradă din Galați. Cei doi agresori, care se cunoșteau, au ajuns la spital rând pe rând