Antena Meniu Search
x

O comunitate din Botoșani, în stare de șoc după moartea fulgerătoare a unui băiețel. Copilului i s-a făcut rău și a murit la spital

Moartea fulgerătoare a unui copil de şapte ani a şocat o comunitate din Botoşani. Băiatul a început să se simtă rău la şcoală, iar apoi a ajuns la spital, unde medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Cauza morţii rămâne necunoscută, deşi unii oamenii din localitate cred că de vină ar fi fost masca de protecţie. Copilul nu avea boli cunoscute. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz, iar necropsia va stabili cauza exactă a decesului.

de Redactia Observator

la 17.09.2021, 08:24

Vezi și

Mama unui coleg de clasă: Ca un şoc! Sincer, ca un şoc, chiar nu ne aşteptam! 

Femeia, ca mai toţi locuitorii din Ibăneşti, este marcată de nenorocire. 

Mama unui coleg de clasă: Un copil vesel. A fot un şoc pentru toată lumea. 

Reporter: V-aţi întâlnit duminică cu ei? 

Localnică: Da, eram la tuns cu băiatul, na, ne pregăteam pentru şcoală. 

Localnică: Vă daţi seama, am rămas şi noi. Se poate întâmpla oricui. 

Băiatul a mers la școală, luni, la festivităţi. Era fericit să-şi vadă colegii, însă ar fi început să se simtă rău. Printre părinţi s-a zvonit că de la mască. 

Părinte: Din cauza măştii, aşa spuneau profesorii, aşa vorbeau. El fiind mai grăsuţ, a intrat în comă şi nu au mai avut ce să-i mai facă. 

Medicii au însă o altă variantă. Spun că băiatului de 7 ani i s-a făcut rău acasă. Iar când au văzut că fiul lor nu îşi revine, părinţii - mama profesoară, iar tatăl asistent medical - l-au dus la Spitalul Municipal Dorohoi. Potrivit medicilor, copilul a ajuns în stare foarte gravă. 

Valerian Andrieș, manager Spitalul Municipal Dorohoi: A fost resuscitat, tot ce s-a putut s-a făcut, dar copilul era în stare foarte gravă. Insuficienţă respiratorie acută, semi-edem pulmonar acut. 

Cu toate eforturile medicilor, copilul n-a putut fi salvat. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă. 

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: A fost dispusă efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. 

Băiatul nu era cunoscut cu boli cronice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O comunitate din Botoșani, în stare de șoc după moartea fulgerătoare a unui băiețel. Copilului i s-a făcut rău și a murit la spital