Antena Meniu Search
x

O corvetă a Forţelor Navale Române, într-un nor dens de fum în Marea Neagră: "Domnilor guvernanți, treziți-vă!"

O corvetă românească a fost surprinsă într-un nor de fum în largul Mării Negre. Fotografia a fost realizată şi postată pe Facebook de un angajat al Forţelor Navale Române.

de Redactia Observator

la 15.03.2022, 15:12

O corvetă a Forţelor Navale Române, într-un nor dens de fum în Marea Neagră: "Domnilor guvernanți, treziți-vă!"
- Facebook / Nedin Osman

Fotografia a fost realizată ieri, 14 martie, şi postată de Nedin Osman care este, conform profilului său de Facebook, şef atelier comunicaţii la Forțele Navale Române. "Corvetă militară in 2022 ! Domnilor guvernanți Treziți-vă !! Poza este făcută astăzi 14.03 .2022", a fost mesajul care a însoţit fotografia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comentariile care au însoţit postarea au alternat de la amuzant la serios. "A luat foc sau fac grătar?", a fost unul dintre comentarii. Alţii au încercat să explice situaţia spunând că echipajul navei foloseşte cărbuni sau cauciuc pentru alimentarea motorului. Corvetele sunt nave de război de mic tonaj, teoretic foarte rapide, ceea ce le face să se poată deplasa pe distanţe mari şi să fie foarte greu detectabile de radarele inamice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » O corvetă a Forţelor Navale Române, într-un nor dens de fum în Marea Neagră: "Domnilor guvernanți, treziți-vă!"