Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noapte sângeroasă la Constanţa. Două morţi groaznice au şocat un cartier de la malul mării

de Redactia Observator

la 22.10.2017 , 11:03

O crimă îngrozitoare a tulburat, seara trecută, liniştea unui cartier din Constanţa. Un bărbat şi-a omorât în bătaie tovarăşul de pahar. Speriat de ceea ce a făcut, individul a relatat, apoi, două variante total diferite ale poveştii macabre.

După partida de pescuit, cei doi ar fi ciocnit un păhărel, acasă la agresor. Oaspetele ar fi plecat, pentru ca apoi să se întoarcă fără să-şi anunţe amicul, cel puţin aşa a povestit, iniţial, presupusul criminal. Care mai susţine că, în bezna nopţii, nu şi-a mai recunoscut prietenul. A crezut că un intrus vrea să-l jefuiască. Şi s-ar fi apărat. Apoi a fugit la un vecin să anunţe ce a făcut.

Ar fi crezut că a intrat în casă ca să-i fure ceva. Dar exact asa mi-a zis ca nu l-a mai recunoscut. Zice: "bă, de frica l-am lovit", poveşteşte, încă şocat, vecinul suspectului, care a şi sunat la 112.

Vezi și

Anchetatorilor le-a relatat, însă, altă versiune a poveştii.

Zafer Sadac, procuror Parchetul Tribunalului Constanta:

Suspectul în cauză a afirmat că el este agresorul. Că a lovit-o pe victimă în cursul unui conflict spontan, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice.

Medicii au ajuns în grabă, dar n-au mai putut reda pulsul victimei.

Un alt caz terifiant i-a şocat pe locuitorii din Constanţa. În acelaşi timp, într-un alt colţ al oraşului, un bărbat şi-a pus capăt zilelor. A fost găsit într-o baltă de sânge chiar de fiica sa. 

Bărbatul lucra împreună cu soţia la o fabrică de panificaţie. De câteva zile era în concediu, dar se pare că urma să fie dispoznibilizat. Vecinii cred că acesta ar fost motivul din care omul şi-a luat viaţa.

Cadavrul a fost dus la IML pentru necropsie, iar anchetatorii urmează să stabilească şi motivul din care s-a sinucis.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Noapte sângeroasă la Constanţa. Două morţi groaznice au şocat un cartier de la malul mării